De ce

De ce să apelezi la consiliere în cariera?


Este posibil ca în interiorul tău să știi că ai nevoie de ajutor pentru a lua cea mai bună decizie cu privire la viitorul activității tale studențești. Pentru a te ajuta, încearcă să observi dacă te regăsești într-una dintre ipostazele de mai jos. Așa vei știi dacă ai nevoie de consiliere în carieră.

Dacă ai între 14 și 18 ani, iar în viitorul apropiat urmează să iei o decizie importantă, programele și testele de la Edutrack te pot ajuta să îți dai seama care drum este potrivit pentru tine.

Dacă luarea unei decizii importante în perioada de dinainte de studenție este dificilă, trebuie să știi că prin acest proces trec toți tinerii de vârsta ta. Cu ajutorul nostru vei lua cea mai bună decizie pentru viitorul tău.

Dacă pur și simplu nu știi ce drum să urmezi, dar ai câteva îndoieli, platforma noastră oferă consiliere în carieră cu ajutorul instrumentelor concepute de psihologi având la bază testul de interese Holland.


Ce este

Ce este Salmondo?


Salmondo este o aplicație web destinată elevilor de liceu care îi ajută să ia cea mai bună decizie posibilă cu privire la traseul educațional și pentru viitoarea lor carieră.

Testele psihologice și alte instrumente din Salmondo îi ajută pe elevi să descopere ce cariere și domenii de studiu se potrivesc cu personalitatea, interesele și punctele lor forțe. Ulterior, Salmondo îi ajută să-și planifice carieră și obiectivele personale și îi sprijină să lucreze continuu la împlinirea lor.


Etapele unui proces de evaluare:

Culegerea informațiilor

În prima parte a evaluării, elevul va raspunde la primele teste din platformă ce conțin anumite întrebări care îi vor ajuta să descopere ce tip de personalitate au și care sunt intersele lor motivante. Modulele Salmondo conduc elevul spre auto-cunoaștere, viziune despre școală, muncă, viață personală și alcătuirea unui plan de carieră.

Efectuarea testelor

Teste puse la dispoziție de Salmondo vor putea să ajute elevul să își determine tipul de comportament și caracter. Începând de la tipul ambițios și până la un tip de caracter sensibil sau introvertit.

Respectarea unui program de autoevaluare

Elevul va avea acces în fiecare zi la diferite unelte și liste de dorințe sau de feedback pe care le va putea completa și consulta pentru a avea o imagine clară despre evoluția personalității sale pe termen lung.

Ce anume se evaluează?

Salmondo va putea să evalueze nivelul de inteligență, raționamentul, tipul de caracter și tipul de comportament. Viteza de procesare mentală, limbajul, dar și abilitățile academice.

Cât timp ar trebui să folosesc Salmondo?

Salmondo va putea să ofere informații exacte și precise, dar și să te ajute să determini cât de mult ai evoluat, dacă este utilizat pentru minim un an de zile.

Accesează platforma noastră online!

Salmono

TESTIMONIALE

Elevii spun

  • Platforma celor de la Edutrack m-a ajutat să iau cea mai bună decizie cu privire la studiile mele universitare. Eram îndoielnic, dar după ce am parcurs toate testele și am folosit platforma, am primit răspunsuri clare, iar acum sunt fericit cu decizia mea.
    Adrian
  • Am folosit Salmondo pe parcursul ultimului an de liceu și recunosc, nu mă mai săturam să verific lista de dorințe și modul în care evoluam zi după zi.
    Radu
  • Am fost surprinsă de câtă informație am primit folosind platforma celor de la Edutrack. Acest lucru m-a ajutat să iau decizia corectă.
    Denisa
Contact