De ce să apelezi la un asistent în carieră?

De la început trebuie să știi că un asistent în carieră nu îți va spune niciodată ce trebuie să faci pentru viitorul tău sau ce decizii importante să faci. Asistentul în carieră va fi vocea rațiunii pentru tine și îți va arăta opțiunile pe care le ai indiferent de situația în care te afli. De ce este bine să apelezi la un asistent în carieră?

  1. Un astfel de ajutor îți va reduce drastic șansele de a lua decizia greșită în ceea ce privește viitorul tău job sau domeniul de studiu pe care îți dorești să îl urmezi.
  2. Asistentul în carieră îți va pune la dispoziție materiale, teste psihologice și metodologii pentru ca tu să îți poți da seama ce trebuie să faci în viitorul apropiat sau îndepărtat.
  3. Asistentul în carieră nu te va pune niciodată să iei o decizie. Toate deciziile importante îți aparțin pentru că tu ești responsabil de viitorul și cariera ta
  4. Este ajutorul perfect atunci când ai nelămuriri cu privire la ce universitate vrei să abordezi pentru a începe studiile
  5. Folosind Salmondo ca și platformă de orientare în carieră, vei putea să îți observi evoluția de la o lună la alta, iar folosind toate uneltele platformei vei putea să îți creezi cea mai bună rutină pentru a fi foarte eficient.
  6. Folosind Salmondo ca asistent în carieră vei avea acces la resurse valoroase și vei intra în contact cu mai mulți consilieri în carieră și psihologi care te vor ajuta să iei deciziile corecte.
Contact