DESPRE

Despre noi


Edutrack face disponibil un serviciu online care poate fi un cămin atât pentru elevi cât și pentru psihologi sau consilieri în carieră. Elevii pot beneficia de tot sprijinul oferit din partea platformei Salmondo care vine la pachet cu foarte multe unelte, teste și sfaturi pentru carieră, dar și de sprijinul consilierilor și psihologilor care sunt acolo pentru a oferi consultanță și ghidare pentru fiecare dintre ei.


179

Elevi consiliați


Un mediu benefic dedicat elevilor
54

Teste psihologice


Testarea se face pentru a crea modele
14

Psihologi și consilieri


Vei fi ajutat de o echipă specializată
82

Soluți interactive


Unelte, wishlist-uri și multe altele

PLATFORMA ONLINE

Unde are loc întreg procesul de consiliere?


Tot procesul are loc pe platforma noastră dedicată elevilor de gimnaziu sau liceu, unde principalul obiectiv este de a construi un plan de orientare în carieră corect pe care aceștia îl pot urma până vor alege domeniile de studiu potrivite.

 
TESTIMONIALE

Elevii spun

  • Platforma celor de la Edutrack m-a ajutat să iau cea mai bună decizie cu privire la studiile mele universitare. Eram îndoielnic, dar după ce am parcurs toate testele și am folosit platforma, am primit răspunsuri clare, iar acum sunt fericit cu decizia mea.
    Adrian
  • Am folosit Salmondo pe parcursul ultimului an de liceu și recunosc, nu mă mai săturam să verific lista de dorințe și modul în care evoluam zi după zi.
    Radu
  • Am fost surprinsă de câtă informație am primit folosind platforma celor de la Edutrack. Acest lucru m-a ajutat să iau decizia corectă.
    Denisa

Contact